skip to Main Content

Gratis DJ-Les

Wil je DJ worden? Maar twijfel je nog een beetje? Kom geheel vrijblijvend en GRATIS proeven van het DJ-vak bij Eindhoven DJ University!

Wat gaan we doen?

Om aspirant-studenten een idee te geven van hoe we onze lessen invullen bij EDU, gaan we klassikaal de eerste les van onze Fase 1 opleiding doen. Onze oud-studenten zullen het beamen, de eerste les uit de Fase 1 opleiding is misschien wel dé belangrijkste les die je leert. Het is immers de basis voor je verdere dj-carrière.

Wat behandelen we tijdens deze eerste gratis les?

We gaan dieper in op de basis die elke DJ nodig heeft, zoals o.a.: Waar haal ik mijn muziek vandaan? Waar moet ik rekening mee houden tijdens het verzamelen van mijn muziek? Waar en hoe kan ik tracks vinden die niemand anders draait? Hoe ontwikkel ik als beginnend dj mijn eigen sound en smaak? Etc.

• Wanneer? Dinsdag 3 mei van 19.00 tot 20.30 uur
• Waar: Eindhoven DJ University
LET OP: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Inschrijven:

Ga naar de online planner op eindhoven-dj-university.nl en kies in het menu “GRATIS LES 1 FASE 1”, selecteer dan de les op 3 mei. Vul de info in en je bent klaar om te starten. Zo gebeurd.

En dan nog dit:

Iedereen die deze les bijwoont, kan zich nadien inschrijven voor de Fase 1 opleiding bij Eindhoven DJ University en ontvangt dan ook nog eens 25% KORTING.

Back To Top
× contact