Skip to content

Hey DJ!!!!

Je hebt apparatuur aangeschaft van Pioneer,

en nu kun je wel een klein zetje in de juiste richting gebruiken om het maximale uit je aanschaf, en je nieuwe hobby te halen toch?

Dan zijn een paar lessen gevuld met tips & tricks van een pro wel welkom. Eindhoven DJ University verzorgd al bijna 10 jaar dj opleidingen van hoogwaardige kwaliteit, en in samenwerking met LightandSoundFactory / Main Gear Supply willen we graag de nieuwe eigenaren van de Pioneer apparatuur een goed handje op weg helpen.

Waar?

Alle lessen vinden plaats in de LightandSoundFactory / Main Gear Supply locatie in Geldrop.

Wat gaan we doen?

In 2 lessen van 2 uur brengen we je de basis dj kennis bij die je nodig hebt om een goeie start te maken. We behandelen onderwerpen zoals het downloaden & importeren van muziek in de Pioneer dj software, het voorbereiden van die tracks en natuurlijk het afspelen en dj-en met je nieuwe apparatuur.

Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat gaat ook hier op. Het is nou eenmaal een stuk leuker als alles gewoon goed werkt, en daar helpen wij je graag bij.

Wat heb je nodig?

Een laptop en je Pioneer controller/player tijdens les 2.

Wanneer?

Iedere eerste maandag van de maand om 19.00 uur starten we met een nieuwe groep deelnemers. De tweede les is dan op de derde maandag van diezelfde maand. De minimale deelname is 4 personen, maar privé lessen zijn op aanvraag ook mogelijk.

Wie:

Vanaf 12 jaar mag je deelnemen aan deze opleiding. Onder de 12 jaar hebben we speciale opleidingen op onze dj school in Eindhoven.

Kosten:

• tot 21 jaar: €125
• 21 jaar en ouder: €155

(prijzen zijn inclusief btw)

Back To Top
× contact