Skip to content

DJ University Special Masterclass

We krijgen tijdens het geven van de verschillende reguliere opleidingen vaak vragen over het organiseren van feestjes. En na 19 jaar ervaring en na het organiseren van meer dan 100 feesten en festivals gaat de oprichter en eigenaar van EDU zijn kennis en ervaringen delen met de deelnemers van deze nieuwe EDU Masterclass.

Wat kun je verwachten? 

Tijdens de opleiding van 8 lessen van 1,5 uur gaan we met een vast groepje cursisten van start met het organiseren van het eerste Eindhoven DJ University Student Festival. We nemen de deelnemers tijdens de lessen stap voor stap mee in het traject, en leggen haarfijn uit wat er nodig is, en allemaal bij komt kijken om een feest te organiseren. We doen het dus allemaal samen als groep voor ons eigen feest.

We hebben het bijvoorbeeld uitgebreid over: het regelen van een locatie, financiële afspraken die je moet maken, het opmaken van een begroting, contracten, voorbereiding van de productie, creative content, social media, promotie, ticketverkoop, uitvoeren van de productie, etc etc etc. 

Alles wat je wil en moet weten komt aan bod. Er is ook genoeg ruimte voor alle vragen van de deelnemers. 

Het allerleukste van dit alles is dat we de allereerste stap (en vaak ook de meest lastige) al hebben genomen voor de deelnemers: we hebben namelijk al een hele vette locatie geregeld. Dat festival komt er  sowieso dit jaar!!! Zet die gig dus maar alvast in je agenda 😉

Ook goed om te weten is dat bij een succesvol feest er mogelijk wat geld verdiend is, dat verdelen we dan onder de deelnemers. En dus kunnen de deelnemers hun opleidingskosten terugverdienen!!! Hoe mooi is dat? 

Dus…. als je altijd al hebt gedroomd van draaien op je eigen feestje, het zijn van de organisator, of misschien wil je ooit wel festivaldirecteur worden, schrijf je dan nu in voor de opleiding “EDU student festival 2022” door ons een berichtje te sturen via onze website of socials. Deze opleiding kost all in €389

LET OP: er zijn maar een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze opleiding. We gaan 18 mei van start, dus reageer snel!

Back To Top
× contact