Skip to content
Een DJ Workshop op je kinderfeestje, bedrijfsuitje, familie- of vrijgezellenfeestje? Een geweldige activiteit waarbij meteen de muzikale invulling geregeld is en wie weet wordt het volgende grote talent wel ontdekt!
Leer in deze workshop de basis van het digitale draaien met professionele apparatuur. Deze manier van draaien biedt veel ruimte voor je eigen creativiteit en is zeer toegankelijk waardoor deze voor alle leeftijden geschikt is en je in korte tijd al kunt ervaren hoe het voelt om als dj het publiek te entertainen.
Je leert over het ontstaan van het DJ vak, over de apparatuur maar het meest belangrijke is natuurlijk dat je leert om zelfstandig te mixen!
De DJ workshop wordt op basis van leeftijd en activiteit aangepast en door vooraf je favoriete muziek door te geven geef je het helemaal je eigen swing en leer je alvast, net als een dj, vooruit te denken over je muziek.
Uiteindelijk krijg je je eigen unieke dj-set mee naar huis en kun je er nog een keer mee pronken bij vrienden en familie!
Voor informatie over de mogelijkheden en de prijzen vragen we u om contact met ons op te nemen via de contact sectie
Vrolijke gezichten tijdens een kinder dj workshop
Back To Top
× contact